Σχετικά με εμάς

Στο “JUNIOR Προσχολική Ακαδημία” κυρίαρχη φιλοσοφία μας είναι να ανατρέφουμε χαρούμενα παιδιά με ευκαιρίες για μάθηση, παιχνίδι και διασκέδαση.

Φιλοσοφία

Εδώ και 22 χρόνια, το σχολείο μας προσφέρει στα παιδιά ένα ασφαλές μαθησιακό περιβάλλον με ευκαιρίες για εξέλιξη και δημιουργικότητα!

Η συνεργασία με την οικογένεια κάθε παιδιού μας βοηθάει ώστε να διασφαλίζουμε την ασφαλή και θετική πρώτη εμπειρία κάθε παιδιού στο σχολείο μας. Σκοπός μας είναι τα παιδιά να έρχονται στον χώρο μας με ενθουσιασμό και ανυπομονησία ενώ παράλληλα να φεύγουν με το αίσθημα της επιτυχίας και της ευχαρίστησης.

Ο κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος μας συνολικού εμβαδού 500 τ.μ. υποστηρίζει τα παιδιά έτσι ώστε να αναπτύσσουν ικανότητες οργάνωσης και σύνθεσης εμπειριών.

Ο χώρος των σχολικών αιθουσών (50 τ.μ. έκαστη) είναι οργανωμένος σε μαθησιακές περιοχές, παρέχοντας ευκαιρίες για δημιουργικές, εικαστικές, οργανωμένες και αυθόρμητες δραστηριότητες μέσω των οποίων τα παιδιά θα ανακαλύψουν τον εαυτό τους, θα ωριμάσουν και θα βγουν έτοιμοι πολίτες του αύριο!

 

Διεύθυνση

Τερτιροπούλου Αθηνά

Η Τερτιροπούλου Αθηνά είναι η Νηπιαγωγός (ΠΕ60), η Προϊσταμένη και η Υπεύθυνη των Παιδαγωγικών του σχολείου μας.  Είναι τελειόφοιτη του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακές σπουδές στην Προσχολική Εκπαίδευση (MA Early Years Education) του Institute of Education στο University College London (UCL). Διαθέτει εργασιακή εμπειρία σε τμήματα νηπίων και προνηπίων τόσο σε αγγλικά ιδιωτικά σχολεία του Λονδίνου όσο και σε ελληνικά. Η συμβολή της στο σχολείο μας έχει επιφέρει καινοτόμες ιδέες και εφαρμογή νέων εκπαιδευτικών προτύπων, προερχόμενες από το εξωτερικό και προσαρμοσμένες στα ελληνικά δεδομένα. Το όραμά της είναι όλα τα παιδιά να απολαμβάνουν τη μάθηση και να αγαπάνε το χώρο του σχολείου όπως αγαπάνε το σπίτι τους!!!

 

Τμήματα

Αναγνωρίζουμε τις ανάγκες του κάθε παιδιού